Äntligen fredag...

Skönt med helg! Även fast man är hemma så uppskattas helgen extra då hela familjen är ledig. Ikväll blir det lugnt o skönt i soffan med lite gott att äta. Skönt att bara krypa ihop i soffan och veta att det inte ska jobbas imorgon...

Ska sätta igång med att göra iordning datarummet. Lister är nere och tapet som sitter löst är nerriven. Blir inget gips här inne utan det blir renoveringstapet på väggarna innan det tapetseras. Väggarna är i fruktansvärt dåligt skick! Kan inte förstå vad som gjorts i detta rummet innan vi flyttade hit. Ser ut som om det har varit ett odjur löst här inne, djupa klösmärken och andra konstiga märken överallt. Tanten som bodde här innan kanske använde det som "avreageringrum", vad vet jag :P Gör detta nu så det kan läggas golv samtidigt som i Tildas rum sen. Ska bli underbart skönt när dessa rum är klara!!

Imorgon kommer fam Rosenlund hit på kvällen. Ska bli mycket trevligt och ska prata lite om Oskars och Fridas födelsedagsfest. Planerna är att vi ska hyra en lokal och träffas massa trevligt folk, får se var, när o hur det blir... :)


Nybadad liten goding <3






Kommentarer
Postat av: Mamma

Lilla Tilda börjar bli en stor tjej :) önskar att jag var hos er saknar er alla<3

2010-10-22 @ 18:24:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0