Bollibompa morgon...

Tilda vaknade redan vid 05.40 idag men kunde somna om efter lite välling i magen. Nu är vi vakna igen och myser till bollibompa i sängen. Skönt att kunna dra sig lite innan de smås energi tar över... :)


Blogg.se i mobilen...

Nu har det kommit en app till iphone så jag skriver mitt första blogginlägg från mobilen.

Oskar åkte till Norge igår eftermiddag igen. Vi var inställda på att han skulle bli hemma nu ett par veckor innan det drar igång på riktigt men så blev det inte iaf. Barnen ligger och sussar så nu har jag landat i soffan, väldigt skönt! :)


Tapeter...

Ska liva upp lite i flickornas rum. Valde en tapet till Tilda och Moa fick välja själv. Hon ville ha en likadan som lillasyster fast i rosa, för hon ville med ha med fåglar på så fåglar blir det i båda flickrummen. Blir en liten annorlunda variant i rummen men tror det kommer bli bra :)


Dessa är från Inreda

( klicka på bilderna för att komma till hemsidan )Höstfint...

Var inne och strosade lite i stan häromdagen. Butikerna är fyllda med härliga ting att förgylla hösten med i sitt hem.

Från Mio och Hemtex

Mysigt att krypa ner i en gosig pläd och tända upp med ljus!
Norgejobb...

Har hänt mycket nu det senaste som vänt våra liv lite uppochner. Oskars jobb har återigen varslat massa folk (vilket var väntat men ändå) Är ett par år sedan nu det var sist och han kommer med stor sannolikhet komma tillbaka dit sen igen men man vet ju inget säkert. Allt kan ju hända. Han har denna veckan varit i Norge och arbetat och det verkar som att det kommer rulla igång för honom där med en gång. Allt har gått så snabbt och det blir stor omställning att vara själv hemma på veckorna. Saknaden blir stor och energin är väl inte som det ska men vi kämpar på. Kommer ju bli annat när man kommit in i det lite mer och fått nya rutiner. Idag kommer han hem iaf så det ska bli skönt och i helgen blir det lite kalas så det ses fram emot :)


RSS 2.0