Full fart frammåt...

Tilda tar sig nu runt som en liten virvel, backen har länge fungerat men nu även farten frammåt. Gör tappra träningsförsök till krypning med så nu går det undan! Idag upptäcktes första lilla tanden med som vi trott varit på g LÄNGE... :))



Shopping...

Ja idag har jag varit i skövde och shoppat. Eller jag o jag, Moa kom med sina rådjursögon innan jag skulle åka och la huvudet på sned " mamma, snäääälla jag kan följa med"... så var det med en egentiden men ist fick vi en mysig stund på stan med massa shopping och god fika :) Köpte en plättjärn, fina ramar att sätta in våra små älsklingar i, kristallskål, ljuslyktor, rosa glasskål, glashjärta och en present + mat, chips och godis till imorgon. Ja mycket hann vi med... haha :P

Nu väntar darling i sängen för vi ska se på "salt" så jag får väl skynda mig dårrå...







Snart nytt år...

Ja nu är det inte många dagar kvar tills vi firar in år 2011. Nyår kommer firas hemma hos Sandra o Pelle, ses fram emot! Hoppas bara alla e friska, går så mycket sjukor nu... uscha uscha

Om en stund kommer min pappa upp och hälsar på. Längtar så efter min lilla pappa, träffas så sällan. Blir mat och lite utdelning av julklappar och det ska bli mysigt att bara sitta o tjöta lite "skit" :)


Gårdagen var vi hemma hos svärfar och Anita. Firade födelsedagar, jul och åt våfflor...
Moa som alltid är en liten linslus sprang mest o jagade katter :D






Väntan...

Idag fyller Oskar 25 år. Jag och Tilda firade honom i morses och nu är allt redo för gästerna som kommer kl 17. Moa är på väg och kommer alldeles strax med mormor och morfar. Längtar tokigt mycket efter mitt stora hjärta!


Lägger upp lite bilder från vår julafton så länge... :)


*Familje Kärlek*










Nu är Julen slut, slut, slut...

Sådan förberedelse, förväntan, lång längtan och så *poff* är julen slut... :P

Har spenderat vår jul med nära o kära i Onsala. Har haft en mycket mysig helg och nu är vi hemma igen. Moa är kvar hos mormor och morfar. Dom kommer upp imorgon igen för att fira Oskar som fyller 25 :) Har haft fullt upp här några timmar nu med att packa upp allt fint som vi och barnen fått <3

Satt upp gardiner i Tildas rum nu med som ÄNTLIGEN är tapetserat och nylagt golv. Gjorde detta dagarna innan jul coh det är såå skönt att ha det möblerat igen så hon får plats med sina fina presenter :)




Söta lilla pingvinen...

Moa har pratat o pratat om en pingvin som är på tv men har inte kunnat förstå vilken hon menat. Idag visade hon mig denna PENBO som visades i en leksaksreklam...


Hur söt är inte denna!?











Nostalgi...

Har precis beställt hem en film som jag har sett ungefär 1000 gånger som barn. Var min pappa som påminde mig om denna när jag pratade med honom förut och nu kommer den till brevlådan i januari. Är så glad, jag verkligen ÄLSKADE denna film så det ska bli så roligt att se den igen! Hade den då på ett gammalt vhs band som gick sönder av slitage, ja ni förstår :)






Brev med posten...


Tack Anna för det fina armbandet och halsbandet, Moa blev jätte glad! :)



Vår glada tjej är tillbaka <3

Nu är allt som vanligt igen här hemma förutom att jag känner mig lite krasslig. Host på nätterna men annars är vår glada lilla bebis tillbaka igen och det helt UNDERBART! <3



Papparkakshus och pepparkaksbak...

I fredags var vi hos Moas farmor med kusiner och mammor för att pynta pepparkakshus. Efter MÅNGA om o men blev äntligen husen ihopsatta och barnen kunde börja. Åkte hem efter en stund för att lägga Tilda och det var en glad pepparkakstjej som kom traskandes hem i snön sen med pappa :)






I lördags var flepp här och hjälpte Oskar med elen i datarummet. Var några delar som hade blivit felbeställt som ska skickas tillbaka så det var irriterande med det behövs ingen hjälp med sen så det är skönt. Så nu har vi inte många steg kvar till lilla Tilda ska få ett nytt o fint rum! Har känts som vi aldrig skulle komma dit men nu så är det verkligen nära :D Drog igång ett pepparkaksbak när killarna höll på och det skulle jag inte gjort! Degen som var köpt smakade tvål och det var det vidrigaste på länge, usch vad det smakade!!! Moa ville så gärna att de hon kavlat ut skulle gräddas med så det fick komma in en plåt i ugnen. STANK fruktansvärt efter det, och brända blev dom med så det luktade brända tvålpepparkakor länge här efter det... hahaha inget lyckat bak med andra ord :)






Nyklippt...

Idag kommer Moa ut efter att ha "tvättat händerna" från toaletten. Då har hon hittat min ögonfransböjare och lyckats trassla in den i håret!! (Kan inte förstå hur hon lyckats!!) Försökte på alla sätt att få ur den men den satt fast i allt hår :S Bara att ta fram saxen och klippa... Så nu är det en kort lugg på vår busa. Hon är nöjd iaf och det är ju alltid bra, synd bara att man inte har lite frisörtalanger så det är tur att det växer fort! hahaha :))



Kvällsbak...

Tilda sover och Oskar läser godnatt saga för Moa. Tilda ville inte riktigt ligga själv i sin säng när hon skulle sova men med lite tålamod så somnade hon så gott... :)

Ikväll bakade vi julmuffins. Nytt recept så man vet ju aldrig hur det ska bli men det lät gott och det blev det med. Moa var självklart med, tror det kommer bli en liten bagare av henne när hon blir stor :P Missade att det skulle vara 200 g vit choklad i cremen så vi hade bara 100 att blanda ut med mjukosten så det ville ju inte riktigt stelna men gott blev det iaf! :))




Julstämning...

Igår när jag åkte mot stan för att träffa läkaren igen med Tilda så var det så vackert ute. Det var mörkt när vi åkte och när vi närmade oss stan med alla ljus så lös allt så otroligt vitt o fint runt om. Man kan inte undgå att känna julstämning när det är massa snö o kallt ute. När vi kom hem hade min fina älskling städat, tänt brasan och det var levande ljus överallt <3 Så skönt att komma hem till härlig värme och mysig stämning när man varit ute i kylan!


Moa tycker vi ska tända ett nytt ljus varje dag så det blir jul fortare,
det hade väl varit något? :)


RSS 2.0