Värme i stugan...

Det hade vi inte här igår och när vi vaknade imorses! Oskar höll på med dörrarna igår och fick tillslut upp hålet där de skulle sitta. Pelle kom hit med en hjälpande hand på kvällen och de kämpade med att få allt plats. Nu sitter de där så fint och det är ovant kan jag lova, känns underbart att de äntligen sitter på plats! Kaminen har det eldats i hela morgonen och nu har vi det varmt och skönt igen och kan njuta. Mycket kvar att göra men man känner verkligen nu vart vi är på väg :)
Kärlek...

Moa och Tilda får mer och mer glädje av varandra. De leker mer med varandra för var dag som går och det får mammahjärtat så varmt. Tilda börjar bli stor hon med och det märks så väl på relationen. Innan har Tilda varit mer beroende av oss men nu kan de börja skapa tillsammans genom lek och bus. Det är härligt att se. Självklart för det ju även med sig konflikter av olika slag men det är ju en viktig del det med fullt av lärdomar, även fast det kan driva en halvt till vansinne ibland :)

Kärleken till ens barn är det största i livet. Jag är så obeskrivligt stolt att vara mamma till våra 2 hjärtan som vi skapat tillsammans!
En vägg mindre...

Vi hade hoppats på att få in dubbeldörren denna helg men blev annat än väntat med bärlinan över eftersom vi ska bredda den befintliga. Oskar tar med sig det som behövs idag från jobbet så vi får njuta av våra fina dörrar på plats förhoppningsvis redan idag. Igår togs beslutet att väggen mellan kök/matplats skulle tas ner innan ist. Så Oskar började riva, och fy f****n vad bra det blir! Så ljust o härligt utan att ens dörrarna kommit på plats :)

Bilder från igår när väggen precis tagits ner...


Ett steg närmare vårt mål...Svar...

Hej Hannele!

Missade din första fråga. Har nu kollat upp detta och oljetäckfärgen är av märket Nordsjö med nummer S 6500-N

Hoppas du blir lika nöjd som vi är med färgen :)

Stövelträning...

Tilda ligger och sussar gott och Moa är med pappa nere hos farmor på ett besök. Snart kommer mina hjärtan hem och då blir det fredagsmys :)

Varit på sjukhuset och fått en tuss med antibiotika i där tanden satt. Redan nu efter en halv dag känner jag stor skillnad och det är sån lättnad! Tussen ska tas ut igen i mitten av nästa vecka så då blir det sista besöket på ett par månader iaf ( hoppas jag!! )

Idag hämtade jag ut Tildas nya stövlar så vi har haft stöverträning här hemma! Hon är helnöjd, haha :) Gick toppen med dessa då de kan dras åt. Hon har haft såna problem att gå i "vanliga" eftersom de bara åker av hela tiden... 

Som vi har väntat...

Igår anlände vår efterlängtade dubbeldörr som vi har väntat på hela sommaren lång så idag kom den hem! UNDERBART! Oskar har redan sågat upp teglet och börjat på insidan för att förhoppningsvis kunna sätta in partiet imorgon. Svårt att föreställa sig hur det kommer bli men en sak är säker, det kommer bli kanon. Speciellt till våren när altanen kommer byggas. Vårt idag trånga kök kommer kännas mycket större, luftigare och LJUST :))

Ho ho...

Nu är jag här igen! Har verken haft tiden eller orken att skriva nu på ett tag men hoppas jag ska göra lite bättre ifrån mig hädanefter :)

I måndags tog doktorn ut min ena visdomstand som pinat mig hela sommaren och än så länge kan jag inte njuta av att det är gjort men det kommer hoppas jag! Har varit de jobbigaste dagarna som jag varit med om i smärtaoch obehag. Feber, svullnad i halva ansiktet, blåmärke och en fruktansvärd värk. Ska in till sjukhuset imorgon igen för dom ville kolla så att allt är som det ska eftersom jag fortfarande har sån konstant värk. Tre månader till nästa operation... HUUA!!

Nu närmar sig hösten på riktigt med stormsteg och temperaturen sjunker. Även fast vi får njuta av värmen de dagar som solen vill visa sig så känner man höstens närhet. Har idag beställt nya ursöta regnkläder till Tilda inför all vattenlek som står på schemat framöver :)

Från LindexRSS 2.0