Ice age 3...


Kan inte hjälpa det men bara älskar dessa filmer!
Tror nog aldrig jag kommer "växa" ifrån det... haha :P


Morrn morrn...

Här har det varit vaket sedan 06.20. Ingen slöseri med sömn här inte... :P

Igår var en riktigt härlig dag. Vi var iväg till stan, fikade lite och strosade lite i affärer. Sedan var det att slappa hemma tills Älsklingen kom hem för vi fick en tid hos banken redan vid fyra så det var bara att sätta sig i bilen igen.  Hittade ett sött litet lektält till Moa i leksaksaffären som fick åka med oss hem efter bankbesöket :)

På kvällen åkte vi ner till stranden för att gotta oss lite. Var riktigt skönt! Helt spegelblankt vatten och solen värmde alldeles perfekt. Det är njutning på hög nivå :)Moas lilla stuga på altanen...


Midsommar...

Var ju ett litet tag sen nu men bättre sent än aldrig... :P

Midsommarafton spenderade vi här hemma hos oss med Moas kusiner + familjer. Hade en väldigt trevlig kväll med allt som hör midsommar till. Givetvis var det klassiska midsommarvädret här med men det hanns med mycket mellan skurarna... :)
Oj oj oj...

Nu var det dax igen att uppdatera lite kände jag :P Var ju ett tag sen sist men har inte haft verken tid eller lust att sitta här att skriva men nu så!

Händer otroligt mycket just nu! Ligger med försäljning av vår bostadsrätt här och ska köpa ett hus. Huset vi har hittat ska skrivas kontrakt på så fort papprerna är skrivna på vårat och det är SNART :D Känns lite overkligt men det längtas kan jag lova! :) Går allt som beräknat blir det tillträde till vårt nya hus 1 augusti och det är ju inte långt kvar. Mycket som ska göras innan dess och det kommer ju bli lite rörigt ett tag. Svårt att undvika det där men nu är det förhoppningsvis allra sista gången det flyttas! :)
RSS 2.0