Söndag

Har precis ätit middag. Eller ja vi var klara för en bra stund sen men Moa fick i sig två STORA potioner! haha kan ju säga att det tog en stund :D Korvstroganoff med ris blev det idag, och det är ju alltid roligt när maten man lagar är uppskattad... :P

Igår var Carin o Ricardo här. Dom har varit i Thailand i sex veckor och precis hemkomna så dom var så där lagom bruna ;)  Dom hade med sig lite mat som vi gjorde iordning. Hade aldrig ätit detta förut och det var såå gott! Hackad grillad kyckling, philadelphia ost, rödlök och chili rördes ihop. Detta lades och lindades in i tortilla wraps och på det blev det lite salsa och riven ost. Sedan fick det stå i ugnen en stund. Detta kommer ätas flera gånger! Mycket gott och det är alltid roligt när det blir lite nytt för smaklökarna :)
Det blev precis lagom färdigt till melodifestivalens uttagning. Blev ju inte direkt någon seriös tittning på detta. Allra minst för Carin för hon hade en liten tjej som kom släpandes med böcker, godis och vägrade lämna hennes knä... haha så söta :) Ville inte ens gå o lägga sig när klockan närmade sig halv elva!! Skulle bara sitta hos Carin... :)
Moa fick ursöta Hello Kitty tröjor och ett hårspänne av dom från Thailand. Hon ville ha på sig en tröj amed en gång och detta lilla hårspänne sitter nu på hennes kära nallis och där har det suttit hela dagen! :)













Idag har jag pratat med mamsen från Thailand. Dom hade kommit fram i morses (Thailandtid) och legat o gottat sig i solen hela dagen... :) Ååå vad jag skulle vilja vara där med!!! Väntar på att få se bilder nu snart mamma... ;)



          

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Låter som en bra helg ni haft :) Söt hon är Moa!



Du är utmanad i min blogg :D

2009-02-08 @ 22:40:44
URL: http://nathalielieberth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0