Fredag

I Fredags tog vi det lugnt vid vattnet. Karin var med o brände lite... ;P Var riktigt skönt, blåste inte alls mycket som det gjorde dagen innan då vi var där. Blir ju några timmar även fast man bara ska vara en stund. Var riktigt länge i o badade, riktigt stolt faktisk...hahaha fast det var tack vare Karin annars hade det bara blivit ett dopp! Riktigt skönt måste jag säga, alltid jobbigt att doppa sig men sen går det ju finfint var ju varmt när man väl kommit i... :)



När det började närma sig lite svalare tider då våran AC i bilen inte fungerar så började vi packa. Såå mycket grejer man ska ha med sig, helt sjukt igentligen! :P Kom iväg vid 20 tiden typ. Ganska lagom för då var solen på väg ner iaf...
Kom fram vid 22.30 och då var grillen tänd. Jocke o Simon hade förberett maten o det var inte lite det. Skampi med hemmagjord marinad och tom såsen hade grabsen gjort själva, var mäktat imponerade faktiskt! Skitgott var det! :) Blev ett antal öl till det o vi hamnade inte i säng förrens vid 3 tiden... oj oj oj var lagom segt på morgonen sen, men kul var det! :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Sötnos :)

2008-07-28 @ 15:42:38
URL: http://nathalielieberth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0