Underbar Lördag! :)

Har precis varit på Karlssons o köpt lite grejer som älsklingen behöver för att rolla lilla projektet i garaget... Moa somnade som en stock på vägen hem så det var bara att bära in henne i sängen, så nu ligger hon o sover så sött lilla trollet... :)

Är ju heelt underbart väder ute!! Idag kom vårvädret som jag ville ha igår men det är ju inte helt fel med regn rusk o storm heller..... hm!! :P Värmer ju riktigt gött i solen idag, man känner verkligen våren i luften... ÄNTLIGEN!! :D:D MEN dumt att ropa hej ännu för då kommer väl en andra istid... :P

Igår var vi ju hemma hos Carin o Ricardo, riktigt trevligt! :) Ricardo gjorde riktigt god mat, kyckling med currrysås o ris... mimsigt! Gick finfint med lilla stumpan med trots att hon inte alls ville sova längre på dagen, så skönt! våran duktiga lilla tjej! <3 Hon var helt slut iaf när vi åkte hem, hann inte ens till preemrondellen så var hon i drömmarnas land.. :)

Längtar till vin o ostkvällen med tjejerna som får bli snart... aldrig tokigt sånt inte... :D

Blev ingen Bowling idag heller, j*vla skit!! Fruktansvärt typiskt att det ska vara upptaget i både götene o Mariestad... Morrrr!!! :( men men det går ju fler tåg, ska iaf snart äta god mat hemma hos fam Härling... :)



image145

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0