Sista jobbdagen?

Kanske kanske inte... Har skrivit upp mig på extrajobb imorgon men får se om det blir ngt! Skönt om det inte blir men samtidigt jäkligt goa pengar om det blir... Jobbigt :P

I söndags blev det en snabb visit på IKEA. Rekord snabb tror jag tom! haha var så mycket folk så det blev bara in o ut med det vi skulle ha... Har köpt nya hyllor till Moas rum. Behövdes verkligen lite mer förvaring, speciellt nu etfer alla julklappar ;D Blev jättebra! Lite mer ordning o reda :)

Igår var Moa glad! Mormor o morfar var här! <3 Var här en stund på dagen för att fira Älsklingen som fyllt år och hade då med sig Moas "nya" säng. Blev nu ännu bättre i hennes lilla rum och hon har nu en jättegosig madrass med :)

Igår var det lagon segt att jobba! Moa vaknade vid två på natten och kom in till oss. Sen låg hon hostandes och vände o vred sig hela natten. Så det blev ingen sömn där inte! :S Sen krånglade allt på jobbet så det gjorde ju inte saken bättre direkt...hm Kändes idag att det inte varit mkt sömn igår så har tagit igen det lite nu på förmiddagen... :)


En lite tröttis efter allt paketöppnande! <3





Så roligt att det är många som har börjat att kommentera!! :)



Kommentarer
Postat av: Emelie

Mooa är söt<3<3<3<3<3<3

2008-12-30 @ 17:24:30
Postat av: anna

vilken liten tröttis! ;-) Gott nytt år på er!

2008-12-30 @ 21:56:14
URL: http://storasyrran.blogg.se/
Postat av: Emelie Härling

vilken fin och söt säng moa hade fått jag såg den när jag o mamma va hos er förut<3<3<3<3<3<3

2008-12-31 @ 16:07:21
URL: http://emelieharling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0