Kräkningar...

Ja detta har vi haft besvär med nu ett bra tag! Lilla goa Tilda som bara har spytt o spytt. Man byter kläder på henne och sig själv och hinner knappt njuta av att vara "ren" förrän det kräks igen. Hon har ju gått upp som hon ska så det är ju huvudsaken men det har verkligen varit urjobbigt! NU känns det som att det är på g att ge sig men det har vi trott förut så vi HOPPAS att det håller i sig nu. Hon får ju mer o mer "vanlig" mat och det gör susen och nu har vi börjat med att blanda i nattvälling i ersättningen, får se hur det går med det. Börjar blir stora tjejen nu, snart ett halvår... Vart tar tiden vägen??

Har varit några dygn nu som varit väldigt lite sömn. Inatt sov Tilda lite bättre så det var skönt, fast känns att man är i obalans. Kände det speciellt igår när Tilda somnat och Moa tog en vila hon med, då skulle jag passa på att vila en stund för kände bara hur tröttheten brände i hela kroppen. Förbereder maten lite och lägger mig sedan på kudden och slumrar till snabbt. DÅ precis när jag slumrat till vaknade Tilda igen. Hon somnade igen men hann inte mer än lägga mig tillrätta då vaknade Moa av att Molly lagt sig på henne! Då tänkte jag många ilskna tankar och hade god lust att packa ner kattskrället i en väska adresserat till Kina lr nåt! :P Det var bara att glömma vilan och fortsätta med allt.... 

Julen närmar sig med stormsteg och klapparna är klara till barnen och det är underbart. Bara resten kvar :P Vet iaf vad som ska fixas det mesta men ja det går fort nu! Blir förhoppningsvis så att vi åker till Onsala på lördag och då blir det julmarknad på tjolöholms slott. Ska ju bli svinkallt och snö i helgen så det passar väl bra det då... hm :)



Kommentarer
Postat av: Carro

Ne, men precis! Att få barnet nöjt är svårare än jag någonsin trott! Men vet ju inte alltid vad det är. De är verkligen ett nytt liv man lever och man ska ju inte sticka under stolen med att de är jobbigt!! Jobbigt hade jag ju klart räknat med, men vet ju inte på vilket sätt de blir jobbigt. Nu var de ju ammningen men de har ju löst sig nu vilket är skönt och att de blir bättre för varje dag! Man ska ju inte tänka och bry sig vad andra tycker men fasen de är svårt då man tar åt sig saker lite för lätt ibland! Men de är skönt, de går åt rätt håll och de är de som räknas! :)

2010-11-19 @ 06:39:27
URL: http://caroliiinegustavsson.blogg.se/
Postat av: gammelmormor

Hoppas att det snöar överallt men inte på vägarna.... det blir lite julstämning om ni skall till Tjolöholm, men kör försiktigt.

kramar

2010-11-19 @ 09:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0