Panelvägg...

Panelväggen i köket sattes på plats förra veckan och är grundad än så länge. Vitt är underbart och det blev en helt annan känsla i rummet med den råa panelen... Älskart!


Alltid så roligt att få...


Fina teckningen på vår familj ritad av Moa :)

Feber...

Hemma idag med liten febrig tjej. Började igår och varit väldigt hög inatt. Lite bättre nu men återstår att se igen ikväll. Alltid lika roligt när sjukorna härjar igen... eller inte...

Vår annars så glada lilla stumpa <3


Förste man vaccinerad...

Igår vaccinerades Oskar som den första i vår familj. Om två veckor blir det min och Moas tur för att sedan avsluta med Tilda på hennes 1,5 års kontroll innan vi reser till EGYPTEN i december!! Kan inte med ord beskriva hur mycket vi längtar till detta. Vi ska njuta en vecka i värme med härligt bad med barnens Mormor, Morfar och Morbror <3 Ska bli såå härligt :)

Här kommer vi njuta gott av värmen :)

Bilderna lånade från Fritidsresor

På väg...

Denna veckan är Oskar hemma och jobbar och det är så skönt! Blir antagligen sista veckan innan det drar igång ordentligt i Norge för honom. Skulle jobbat denna veckan extra med egentligen men det var ett glasparti som inte var färdigt i fabriken så vi får njuta av en vecka med hela familjen samlad :) I helgen har det kommit upp panel på väggen i köket. Ska vara samma på väggen i matplatsen sedan. Denna ska målas vit och det kommer bli så fint. Skåpen över det som ska bli vår köksö är med nere och det blev sån skillnad. Ljuset kommer in på ett helt annat sätt och allt blev så luftigt. Helt plötsligt känns köket faktiskt stort :) Lång väg kvar att gå men vi är på väg!


Kan själv...

Så här gott blir det efter en måltid. Golvet ska vi inte tala om :D Ni kan aldrig gissa vad vi åt till lunch idag... Haha :)


RSS 2.0