Trött kropp...

Dagarna flyger iväg men ändå känns det som tiden står still just nu! Undrar vad det kan bero på... :P
Är såå trött i kroppen nu som bara värker o värker. Trött med på att vara tjock, svullen och otymplig. Nätterna ägnas åt att försöka hitta en okej sovställning, och varje gång som man lyckas få med sig magen på en vändning så måste det springas på toaletten för en liten svätt som känns som niagarafallet! Man borde få talettpappersbidrag som gravid för det går åt MÄNGDER... haha :P

Emmie och Moa leker och Älsklingen håller på med finputs på lilla toaletten. Allt har varit stillastående nu det senaste pga massa fix med bilarna inför besiktning. Skönt när de små bitarna som fattas kommer på plats så det kan stämplas färdigt :)

Börjar verkligen närma sig bebisdax nu och håller på att greja med allt som hör till. Har gått igenom Moas kläder och tagit fram de neutrala till o börja med innan vi vet vad som gömmer sig därinne. Tvättat upp allt som legat nerpackat och som är nyinköpt så nu ligger allt på sina platser och pyttipyttikläderna ligger i byrålådan <3 :) Var på babyproffsen igen med Sandra i veckan och köpte en hel del grejer till vaggan och vagnen såsom täcken, kuddar, filt, påslakan och lite småplock. Blöjor, amningsinlägg, bindor, våtservetter och dyl är med inköpt och det är skönt. Man vet ju aldrig när det blir dags så det är skönt att ha allt sånt hemma och bb väskan har iaf börjat packas. Nu är det skötbordet kvar. Har letat och letat efter ett som är smalt nog att få plats i vårat badrum. Det är bra trångt  och långsmalt där inne men högsta önskan på den fronten är att få plats med det iaf där inne. Har hittat ett men får se hur vi gör. Vi vill ha kvar lekrummet så länge som det går just nu som det är innan det görs om till bebisrum. Den lill* kommer sova sött i sin vagga inne hos oss så det blir skönt för Moa att ha "sitt" lekrum ett tag till... :)
Kommentarer
Postat av: MaribelRobinson22

That can be the great advantage for the <a href="http://master-dissertations.com">thesis</a> service to use your great writing close to this good post for the thesis proposal creating. Moreover, scholars would get an opportunity to purchase the premium quality doctoral thesis.

2012-06-30 @ 08:12:33
URL: http://master-dissertations.com
Postat av: Essays buy

I have an intention to graduate from the university with the excellent scores, therefore, I buy term paper on the Web.

2012-08-09 @ 05:55:26
URL: http://www.essayswriters.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0