Veckorna går...

Tiden rusar och vet inte riktigt vart dagarna tar vägen faktiskt. Stegen bär fort mot jul och det är ju inte fel iof men tiden får gärna sakta ner lite iaf. Konstigt det där. Med första barnet så går tiden fort men man blickar framåt på ett annat sätt. Tänk när hon ler, kan sitta, gå o så vidare. Nu med andra barnet så flyger allt förbi känns det som. Man har bara lust att stanna tiden och verkligen njuta av tiden som är NU. Njuter gör man väl alltid men så mycket försvinner i allt annat som måste göras...

Barnen är nattade och vi håller på att baka till Oskars jobb imorgon. Han har förlorat kortspelandet denna veckan (igen! :P) så det är han som står för fredagsfikat. Har redan bakat en sockerkaka men det blev katastrof så nu hoppas jag på att den andra som står i ugnen blir bra :)

Tilda äter nu gröt och fruktpureér. Kräkandet har minskat väldigt mycket så det är skönt att det gett resultat. Hon är så nöjd när hon sitter i sin stol o smaskar i sig. Kul när hon kan sitta med vid bordet nu med, hon suger sig fast med blicken på Moa som sitter bredvid och riktigt blir hypnotiserad av hennes rörelser och prat. Haha så sött, man märker verkligen att barn ser på ett speciellt sätt på andra barn redan när de är så här små... UNDERBART! :)

Idag kom första snön och Moa blev helt överlycklig och frågade när Tomten kommer? Haha lilla älskade stumpan, hon hoppade upp i vår säng och sa att hon skulle sitta där och vänta på honom. Svårt att förklara när det är han kommer för en liten utan tidsuppfattning :)


När kommer Tomten igentligen?





Kommentarer
Postat av: Mamma

Är ju så himla go:) och vem vet tomten kan ju vara ute och reka inför julen<3

2010-10-21 @ 21:07:37
Postat av: gammelmormor

Så otroligt härlig bild!

kramar

2010-10-21 @ 21:32:24
Postat av: Frida

Ny princess klänning? Fin :-)

2010-10-22 @ 18:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0