Julklappar...

Har beställt ganska mycket leksaker till barnen på nätet och idag hämtade jag ut det stora lådorna. Hur smidigt som helst när man känner att tiden inte räcker till att ge sig ut bland alla stressade människor i affärerna nu innan jul. Iaf så har det slagits in det mesta nu och gömts undan.  Har ju en nyfiken tjej som gärna brukar öppna våra garderober med jämna mellanrum... :P

I lördags åkte vi ner till Onsala. Skulle gått åkt till tjolöholm på julmarknad men det hanns inte med. Var väldigt skönt att komma "hem". Man blir så avslappnad och bara njuter av sällskapet och alla "måsten" försvinner för en stund. Moa glömde sin nalle och napp hemma i soffan och det var tårar och hemlängtan vid sovdags. Lilla stumpan, hur ska det här gå när hon ska skicka sin sista napp till tomten snart? Visserligen har hon sin älskade nalle kvar så det kommer nog gå mycket bättre än helt utan båda iaf :)  Var hemma hos Joakim och Pauline på söndagen innan vi åkte hemmåt igen och det var väldigt trevligt. Träffas ju inte alltför ofta!
När vi kom hem gav vi Tilda mat och gav oss ner till byn för att hälsa svärmor välkommen hem igen. Mysig lägenhet och Marie o Frida har slitit med att göra iordning innan Thorhild kom och det var så fint. Skönt att ha henne i rätt del av landet igen efter sin vistelse i skåne :)

Nu ska vi börja göra oss iordning för avslutningen på Moas dans. Idag ska vi få se dom små in action... Längtar! :))




Kommentarer
Postat av: gammelmormor

undrar om det kommer någon bild på Moas dansavslutning, väntar så.

kramar

2010-11-23 @ 15:34:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0