Vallgrav runt huset...

Inte alla som har det! Haha :P Igår grävdes det upp runt huset och med lite problem med avgrävd huvudelkabel (VÄLDIGT tacksamt med karta som inte stämmer... eller inte! :S)  så var det färdigt vid kvällstid med otroligt tacksam hjälp av Fläpp. Tack vara honom så kan vi få hit materialet redan idag, och dom håller på att lasta av första lasset i skrivande stund. Älsklingen har putsat hela grunden idag så det ska börjas med isoleringen så fort allt material är på plats...Vår fiiina trädgård :)

Håller på att försöka få lite ordning i kaoset här inne. Inte så illa som det kanske låter men håller på att tvätta upp alla kläder, inte så mycket i sig men håller på med alla filtar, kuddar, pallöverdrag m.m med så det blir en del ändå...
Kommentarer
Postat av: mamma

Ja,det ser ju bra ut.Tur att det inte regnar för då hade väl vallgraven varit fylld med vatten:). Jag är imponerad över hur ni sliter.Många kramar

2010-05-11 @ 19:24:57
Postat av: gammelmormor

här går det undan, blir bra när det är klart, dränering gör jättemycket!

kramar

2010-05-12 @ 08:53:07
Postat av: CathyChandler33

Nothing happens when you just search the web seeking for the essay writing service. You need to know exactly what academic papers writing company to opt for!

2012-03-01 @ 01:42:26
URL: http://www.qualityessay.com
Postat av: Tamera28Mays

<a href="http://topdissertations.com">Thesis writing service</a> and <a href="http://topdissertations.com">dissertation writing service</a> will be acceptable for all student. And you write brilliant dissertation meaning just like this good post.

2012-07-21 @ 11:46:06
URL: http://topdissertations.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0