Projekt sandlåda...

Äntligen är sandlådebygget i full gång. Har ju varit annat som prioriterats nu det senaste så det har inte blivit av men nu så! :) Moa längtar så tills sanden fylls i och hon har hjälpt oss här att hamra och skruva med sina små verktyg <3 Har gjort en regäl sandlåda som ska ha ett bord i mitten så det kan bakas ordentligt med kakor... :)) Ska läggas plattor runt med så det underlättar med gräsklippningen. Är ingen höjdare att behöva gå med trimmern runt hela tiden. Passade dessutom på att få bort ett av de i mängden igenvuxna rabatterna, aldrig fel med två flugor i en smäll!Stumpan ligger nu och sover sött efter snickerier och ett lååångt bad i baljan. Fick en av söta Sandra m familj till bebisen så Moa är ju tvungen att köra in den nu ordentligt. Kanon att bara ställa in i duschen och hon plaskar nöjt med massa skum och leksaker tills vattnet är nästintill kallt... :)Kommentarer
Postat av: gammelmormor

Oj vad det grejas hos er!

både sandlåda och gräsmatta och packning för BB, det händer ju mycket spännande saker, undra på att Moa är både svettig och trött, men med ett lyckligt leende i allt skummet. klart att hon måste testa baljan.

kramar2010-05-03 @ 20:28:54
Postat av: Motorcykeltjejen

Ååhh såå söt tjej!

Håller ni på att dränera eller vad det nu heter?

Kramar

2010-05-09 @ 15:23:50
URL: http://nakenhunden.blogg.se/
Postat av: JeffersonLee26

That's not healthy for you to take a stress of academic papers writing. Man is not firm enough to manage with everything. Luckily, papers writing companies give you a chance to buy essays.

2012-02-10 @ 08:39:37
URL: http://www.primewritings.com
Postat av: Jacquelyn30GAINES

Everyone at school will look through your amazing story to write the premium quality book reports or even <a href="http://www.manyessays.com">social issues essays paper</a>.

2012-06-27 @ 08:49:37
URL: http://www.manyessays.com
Postat av: buy dissertation

Even thesis writing services aren’t able write more significant dissertation form connecting with this good topic and maybe, you work especially for custom dissertation services. In that case we would buy theses from your service right away.

2012-07-13 @ 06:39:01
URL: http://primethesis.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0