Rosa, rosa, rosa...

Sitter här o äter lite smörgårtårta med MASSOR av räkor på. Jösses vilken njutning för magen! Räkorna är ju nyttiga iaf, måste lyxa till det lite ibland :))

Idag har jag och Moa varit på mvc och lyssnat på bebisen. Magen låg bra på kurvan och går lite över mot vad jag låg med Moa. Hjärtljuden låg samma som de senaste gångerna och de är betydligt högre än Moa hade (hon hade ganska låga). Stumpan sken som en liten sol när Irene fick fram hjärtslagen och visade med deras lilla bebismodell hur den lill* låg i magen. Inte lika roligt att vänta till provtagningen för idag var det mängder med folk men det gick smidigt ändå. Moa väntade så efter att vi skulle till affären och köpa gott att bjuda på för att ha med till dagmamman. Stora tjejen fyller ju 3 år på fredag <3

Väl inne i affären tog hon sin lilla vagn och skulle shoppa. ROSA glass, ROSA o LILA strössel med glitter och hjärtan, maränger och kex packade hon ner i sin vagn och sen var hon nöjd och vi gick till kassan. Hann knappt stanna bilen hos inga-lill förrens hon skulle ut o visa vad hon köpt med sig... Gullungen!! :)







Kommentarer
Postat av: Emelie<3

Nee moa är ju bara för go asså!<3

:) vad tiden går fort jag kommer i håg när du fick Moa de var ju inte längesen....



tiden går så fort snart kmr den lill* juh.. ska bli så kul :D<3

2010-03-24 @ 17:56:30
URL: http://emelieharling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0