Julen förbi...

Så länge man går o förbereder, längtar och planerar inför julen och svisch så är allt över! :P Julen har varit kanon med många glada ansikten, härligt sällskap, god mat och väldigt fina presenter... :)

Självaste julafton var vi här hemma med massa sällskap, mat, tomte och massa paket under granen. Moa ville inte riktigt hälsa på tomten och hängde som en liten apa på pappa... haha men sen var det full rulle igen :) Tyvärr kunde vi inte åka till skepplanda för att fira juldagen med mormor och morfar pga massa snö :( Fick höra senare på kvällen att min kusin kört av vägen på den vägen vi skulle kört så jag är glad att vi valde att köra raka vägen ner till Onsala ist. Får ta igen missat en annan dag snart! Fick iaf spendera juldagskväll och annandagen med mamma, pappor, farföräldrar och syskon och det var mys på hög nivå det! <3 Moa fick stanna kvar hos mormor o morfar när vi åkte hem för att spendera dagar och natt utan mamma o pappa. Stora tjejen som grejade och fixade med mormor, morfar och morbror. Var en MYCKET glad och stolt tjej som kom hem dagen efter och åkt i morfars stora bil upp till oss för att fira Oskar som fyllde år :) tyvärr glömde vi givetvis kameran när vi åkte ner på juldagen men blev några bilder på julafton iaf...









Kommentarer
Postat av: gammelmormor

jättesynd att ni inte kunde komma, men väldig tur att ni inte körde den hala vägen.

Det var många paket under eran gran, vad kunde det vara i det stora paketet som gulliga Moa bär så stolt, var det måntro ett sminkbord???

Vilken fin ost det står på julbordet, är den månne från Arla?



2009-12-28 @ 20:30:25
Postat av: Sara

Ja det var hennes kära sminkbord minsann! Det fönas, piffas som bara den här om dagarna... hihi :)

2009-12-29 @ 11:26:13
URL: http://mysmonstret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0