Lugn i kroppen...

Har precis lagt lilla stumpan efter en vandring i elljusspåret. Blev bra raskt halva biten för det började regna men så skönt ändå! :)

Stumpirumpan har varit dålig nu i en veckas tid. Började med en vanlig förkylning men när den avtog så kom en fruktansvärd diare dygnet runt! :S Usch hon har fått så mycket sår i rumpan så vi har varit alldeles förstörda här o försökt att hjälpa henne på alla sätt o vis! Lilla stackaren har haft så ont :´( man känner sig så fruktansvärt maktlös... Nu har iaf magen blivit bättre och såren kan få lite lugn o ro till läkning. Hon är fortfarande inte bra men det känns som det kommer bli bra snart. Kan inte göra annat än att hoppas!!

Förut idag kändes allt så jävla skit rent ut sagt efter visst besked och allt runt omkring men ibland så finns det lösningar som kanske tom är bättre än det är idag. Istället för att känna panik o stress inför kommande situationer så känner jag ett  lugn och det är helt obeskrivligt skönt kan jag lova! Ibland när det känns som mest kaos så händer det ngt så man får en annan syn på allt kaos runt omkring och kan ta det på ett helt annat sätt...

Idag har jag varit duktig och gjort matsedlar inför kommande veckor. Ganska stolt faktisk...haha :P Ne men det är skönt för då slipper man alla funderingar och brist på fantasi när det är middagsdags. Underlättar när man vet vad man ska inhandla med så man slipper springa runt som en virrig höna i affären... :D

Nästa veckas middagar

Måndag: Makaronpudding
Tisdag: Korv stroganoff
Onsdag: Citronkyckling i dragonsås
Torsdag: Pannkakor
Fredag: Hemmagjord Pizza

Idag blir det Köttfärslimpa med rostade rotfrukter...


Nya fina orkidén. Älskar verkligen dessa blommor! :)








 

Kommentarer
Postat av: anna

stackars lilla moa.. hoppas hon blir pigg snart! håller med om att orkidéer är ljuvliga.. jag har dock svårt att hålla dem vid liv.. =)

2008-09-04 @ 21:24:42
URL: http://storasyrran.blogg.se/
Postat av: Veronica

vilken fin orkidée:) härligt med matlista man behöver inte fundera o undra hela tiden tummen upp för sara:D

2008-09-05 @ 11:24:40
URL: http://veronicagerding.blogg.se/
Postat av: anna

så bra med matsedel=) kan du inte lägga ut fler? det är så bra att få lite idéer, min fantasi är kass när det gäller mat..

2008-09-07 @ 13:23:37
URL: http://storasyrran.blogg.se/
Postat av: Lisa

Snyggt hus i bakgrunden ;-)



Verkar ju som om Moa blivit bättre det var ju skönt.

Om ni har tråkigt någon dag så får ni gärna kika förbi, elvira tjatar ofta om Moa o Moas hus =)



GRATTIS i efterskott...

2008-09-18 @ 13:20:19
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2477

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0