Bilder

från i söndags när vi var på kalas i Onsala. Vi fick ju en hel del snö när vi var där! Sanslöst att det kommer mer snö slutet på mars än det har varit under vintermånaderna... :P Mycket folk o god mat. Mamma yrade runt som en yr höna innan gästerna kom o var så orolig för hon tyckte att maten hade blivit helt fel. Lilla mamsen det var ju så gott så!! :) Moa var på mindre bra humör så vi fick ge oss ut i snön o traska så hon fick sova lite, så det blev lite bättre iaf. Hon hade sitt esse på kvällen då hon var ett riktigt litet charmtroll o då folk faktiskt fick prata med henne tom...hahaha :P På vägen hem somnade hon som en stock, varit mycket dessa dagar. Vaknade med världens skönaste friss! haha <3

Kvalitén kan ju diskuteras av kameran i mobilen, men man ser ju lite iaf... hm :P

Påskharen hade visst varit där... :D

image234image235

Födelsedagsbarnet

image236

Huset o annat...




Så kul med kommentarer på bloggen!! me like.. ;D

Hela dagen har det kommit sms, kommenterats på bloggen o telefonen har gått varm av gratulationer till lilla stumpan både av väntade och oväntade personer. Det värmer i mammahjärtat!! :)

Tjöss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Shit och herre gud så avundssjuk man blir när man ser din mammas hus. Gud det där kommer man ju aldrig någonsin komma i närheten av .... JÄKLIGT NICE!

2008-03-28 @ 12:07:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0