Midsommar

Helt fantastiskt att vi inte regnade bort denna dag! Blev ju faktiskt helt okej väder trots allt. Visst det blåste ju endel men kunde ju sitta ute hela eftermiddagen o kvällen så man ska ju inte klaga... :)
Vid fyra åkte hela skaran bort till Falkängen i Hällekis så då blev det dans kring stången minsann. Mina älsklingar hoppade omkring o sjöng "små grodorna, små grodorna"  mm... så sött! ;D Sedan begav vi oss tillbaka till Holmestad. Blev några lekar o sedan tändes grillen. Mmm... Helt underbart gott! :) Lekarna fortsatte efter maten o i takt med att alkoholen gick ner så blev det ju allt mer flamsigt! :D Lite senare på kvällen drogs det igång dansbands musik i köket och dansen var ett faktum...hahaha tom "gammelmormor" var med i svängen! :D Sedan på natten gick taxibussen hem till Lugnås. Kom väl hem strax efter två och då hade vi hunnit med ett "ölstopp" hemma hos fam Härling innan... :P Lilla stumpan låg o sov så gott hemma hos farmor o farfar. Så skönt att veta att man kommer kunna sova ut ordentligt dagen efter... :)

Dagens minstingar... :)



Lekarna under dagen/kvällen var bla. att slå ner en spik så snabbt som möjligt ( kan ju säga att de stöddiga "snickarna" i familjen hamnade sist! hahaha :P ) Sedan var det visseltävling, som gick ut på att man skulle stoppa in två mariekex i munnen och så skulle man vissla så snabbt som möjligt. På kvällen blev det "hela havet stormar" o där gällde det att se upp så man inte flög i golvet! kan ju säga att jag inte lyckades så bra med det... hahaha :D

Lite pics från lekarna...







Röj i köket! hahaha



Skönt när man tar bilder att man slipper hamna med på korten... HO HO HO :P







Kommentarer
Postat av: Veronica

Grattis toll förlovningen :) <3 så kul för er hoppas ni hade en bra midsommar :) jag vet inte vart vi köpt den men jag ska höra med anders :)

2008-06-22 @ 19:23:01
URL: http://veronicagerding.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0