Lite krasslig...

Klart att man ska åka på förkylningsskit nu innan jul! :( Näsan kliar, halsen ömmar o hela kroppen förljer med i den svängen med... hm!

Idag har vi varit o Julhadlat. Var faktiskt inte så mycket folk så det var skönt! Litet besök på Café Ströget hann vi tom med... :)
Så nu är det mesta inhandlat som var kvar, bara lite småfix kvar och det är såå skönt! Ska börja slå in allt här snart o det kommer nog hålla mig sysselsatt ett bra tag... :P Har gjort skinkan idag med. Bara griljeringen kvar men det blir i morgon. Är allt lite speciellt med årets första (hemmagjorda) julskinka :)

Har fått hem vår matgrupp nu med! :D Blev lite fel med två av stolarna men vi har fyra iaf tills de två sista kommer. Har oljat in allt idag, blev regäl skillnad med lite vaxolja på...

Är såå fint! :) 


Nu ska bara lampan över bordet centreras med. Är ju lite skillnad nu mot vårat gamla som var pyttipytt! :P Ligger på älsklingens bord så får se när det hinns med, han har många bollar i luften just nu... ;)

Förut ville Moa titta på Telletubbies. Jag höll på att greja i köket och när jag kommer ut har hon dragit fram sin lilla fotölj så långt det går fram till Tv:n! hahaha på första parkett ska det tydligen vara... :P



Ne nu blir det paketpyssel :)



Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hehe, ja precis första parkett! Gud, sötnöt :)



Jättefin matgrupp :) Ser ut att passa in bra. Hoppas du inte åker på någon förkyldning nu över jul, annars får ni ha en jätte bra jul!

2008-12-19 @ 22:26:26
URL: http://nathalielieberth.blogg.se/
Postat av: Ida

hejsan snygging =)Skit snyggt var bordet och stolarna =)



Gud vad söt hon är lilla Moa, men hon växer så fort så man hinner inte med ju.. Ska vi träffas någon dag där efter jul kanske.. känner att det är på tiden nu faktiskt =) saknar dej gumman <3 pusselipuss

2008-12-20 @ 16:09:26
URL: http://imtheunforgiven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0