Äckliga ögondroppar!

Har precis kommit hem från sjukhuset i Mariestad. Varit hos ögonläkaren med mitt problem. Hade ett brytningsfel på ena ögat som jag haft länge tydligen. Det var inte så länge sen jag var hos optikern och läkaren sa att det skulle dom reagerat på då. Känns ju ganska trist eftersom det har blivit jobbiga biverkningar av detta nu som jag får dras med ett tag till... :( men bara att bita ihop! Tog bilder av ögonen med som ska skickas till specialisten eftersom jag haft såna domningar i ögat. Fick ögondroppar som gjorde att pupillerna vidgade ut sig till max och inte dra ihop sig. Jag fick den mildaste varianten eftrsom jag skulle köra hem, men när jag kom ut i solen såg jag inte ett skit! Skitäckligt blev bländad till max! Så jag fick sitta och vänta ett bra tag tills jag kom på hur jag skulle göra för att se lite iaf.... :S Kommer vara så här några timmar framöver så det blir ingen vistelse ute för min del mer idag!

I helgen har det varit kalas så det har varit full rulle. Blir tårta idag med lite firande... :)
Blir inga bilder idag för jag ser inget på telefonen... :P

Har köpt en liten bil med. Blev en liten liten Polo. Har inte varit helt förtjust i dessa bilar men man kan ju ändra sig! :D Drar piss o ingenting så det blir perfekt fram o tillbaka till jobbet... Stod mellan den och en volvo v40 men det hade varit lite problem med den på besiktningen så den kändes inte som ngt alternativ. Ska bara få iordning på saaben som har gått sönder IGEN!! Är så typiskt så det finns inte!

Moa gick sin första sträcka igår! <3 :D Har ju tagit två steg men inte mer förut. Har inte gjort det idag men hon gjorde det två gånger igår så det är ju på g... :D:D

allt för nu...

hejj hejj

Kommentarer
Postat av: veronica

ursh o fy hoppas du blir bättre snart :) har du börjat jobba än? krya på dej får jag säga puss

2008-04-02 @ 18:27:59
URL: http://veronicagerding.blogg.se
Postat av: veronica

tack så mycket:) tyvärr blir det inga kissebäbisar bamse har inte kvar sin manlighet längre :) måndag asså känns det bra?

2008-04-02 @ 21:18:01
URL: http://veronicagerding.blogg.se
Postat av: Ida

jasså har dom hittat vad det var för fel nu. jobbigt att dom inte märkte det tidigare.då hade du ju sluppit att ha ont så mkt. pussar

2008-04-03 @ 10:31:42
URL: http://imtheunforgiven.blogg.se
Postat av: Veronica

oj gud nej :) men tack ändå :P hoppas du me får en bra kväll:) japp älskar skorna :)

2008-04-05 @ 18:08:39
URL: http://veronicagerding.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0